Geen treinen op de Zoetermeer-stadslijn

Geen treinen op de Zoetermeer-stadslijnIn verband met de komst van RandstadRail rijden er van 15 - 23 april en van 3 juni tot 3 september GEEN treinen op de Zoetermeer-Stadslijn. Hierdoor wordt onze vestiging in Zoetermeer aan het Zalkerbos minder goed bereikbaar met het openbaarvervoer. In deze beide periodes wordt uitgebreid vervangend busvervoer ingezet.

U kunt het beste reizen via het NS station Den Haag of Gouda met de stoptrein naar station Driemanspolder Zoetermeer. Vanaf station Driemanspolder rijdt 4 keer per uur (in de spits vaker) bus nr 1 richting het Zalkerbos. Vanaf het Zalkerbos kunt u bus nr 2 nemen richting Station Driemanspolder.
In de week van 15 tot 23 april kan men met een geldig NS-vervoerbewijs gebruik maken van het vervangend busvervoer en de Zoetermeerse stadsbussen.

NS-abonnementshouders moeten er rekening mee houden dat alle NS-kaartsoorten en NS-abonnementen op dit traject vanaf 3 juni niet meer geldig is. Randstadrail hanteert vanaf dat moment een eigen tarief.

Dienstregeling vervangend vervoer Zoetermeer

kaart vervangend vervoer Zoetermeer

Randstadrail
Vanaf september 2006 gaat RandstadRail rijden. RandstadRail biedt een comfortabele en snelle verbinding met Den Haag Centraal, Den Haag centrum en de eindhaltes Loosduinen en Uithof. Voor het zover is, is er van 15 tot 23 april en in de zomermaanden (juni, juli en augustus) een periode waarin de sprinter niet meer rijdt en RandstadRail nog niet rijdt.

Extra treinen en bussen
Tussen Zoetermeer en Den Haag-Centraal rijden extra stoptreinen, die alleen in Zoetermeer en Zoetermeer-Oost stoppen. In Zoetermeer rijden extra bussen die vlakbij de haltes van de Zoetermeer-Stadslijn stoppen. Tussen Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg en Den Haag NOI rijden extra bussen.

Eind april verwacht Randstadrail de complete dienstregeling te presenteren.

Connexxion verzorgt het vervangende vervoer binnen Zoetermeer. NS rijdt met extra stoptreinen tussen Gouda en Den Haag. HTM zorgt voor het vervangende vervoer tussen Zoetermeer, via Leidschendam-Voorburg naar de halte Laan van NOI en de gemeente Zoetermeer zorgt voor een grote bewaakte gratis fietsenstalling bij station Driemanspolder.

Hofpleinlijn
Van 3 juni tot 3 september rijden er ook GEEN treinen op de Hofpleinlijn (Rotterdam-Pijnacker-Den Haag). In plaats daarvan rijden er bussen. Reizigers op deze trajecten krijgen te maken met een fors langere reistijd. Er gaan bussen rijden van Rotterdam-Centraal, via het St.Franciscus Ziekenhuis, Wilgenplas, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker naar Zoetermeer.


Voor meer informatie zie www.randstadrail.nlMeer nieuws
 •  Vader-Moeder-Doof-dag
 •  Brughoektumor lotgenotendag
 •  REUNIE school Het Rotsoord
 •  Scholingsproject Koninklijke Effatha Guyot Groep krijgt Europese subsidie
 •  Weetal = vernieuwd
 •  Kiwanispoppen voor RZ Zoetermeer
 •  workshop Autisme en (vrijwilligers)werk
 •  Beroepsvereniging voor Docenten Dovencultuur en Gebarentaal i.o.
 •  Extra financiering voor unieke tweetalige taalmethode voor dove leerlingen
 •  Nieuw product Bureau Arbeid
 •  Het Rotsoord bestaat 50 jaar
 •    
  Real Time Web Analytics